joi, decembrie 18

What makes a man sexy

La cererea cuiva, m-am gandit sa enumar cateva dintre calitatile care il fac pe un barbat sexy...in umila mea opinie, bineinteles.

In primul rand trebuie precizat ca nu brandul conteaza. Ideea de "sexy" la barbati e mai complexa decat la femei. Noi trebuie sa avem airbagul cat mai mare, portbagajul cat mai ferm si cate si mai cate piese de masina puse la punct. Dar conceptul de "sexy" ar trebui sa te duca cu gandul la sex. Ori, daca pe barbati ii duce cu gandul un trup sculptat perfect, fetele au alte prioritati.

Primul lucru pe lista este privirea. Pun mare pret pe privire. Daca te uiti pofticios sau pur si simplu provocator, sigur pe tine, visator...fata din fata ta va avea automat apetitul crescut si te va considera un tip sexy. In al doilea rand mai trebuie sa intre in discutie si pozitia in care stai. O pozitie stinghera, mult prea studiata sau chiar vulgara nu va reusi sa atraga prea multe priviri. Ideea ar fi sa arati relaxat, increzator in fortele proprii si mai ales interesat de cea pe care vrei sa o convingi ca esti sexy...baietii care ne baga in seama sunt sexy.

So, data viitoare cand investiti intr-o pereche de haine super scumpe sau stai o ora in fata oglinzii aranjand fiecare fir rebel, mai bine va ganditi putin la atitudinea voastra, pentru ca daca la voi conteaza ce vedeti atunci cand alegeti fetele, la noi conteaza mai mult atitudinea si mesajul pe care il transmiteti nonverbal. Ce sa-i faci, asa suntem noi fetele, mai sucite.

Later edit: Nu e un must have, dar baietii cu plete sunt sexy...ne face sa ne gandim la instinctul animalic din ei.

Niciun comentariu: