joi, februarie 5

Sport si libidou

Am auzit zilele trecute ca cica sportul ar mari libidoul barbatilor. Nu ca barbatii ar mai avea nevoie de o marire de libidou, dar asa se presupune ca s-a demonstrat.

Acum sa o luam practic...stam singure acasa si ne asteptam barbatelul care vine plin de adrenalina de la sala. Sa ne pregatim clar de ceva actiune mai mult sau mai putin ortodoxa, pentru ca sigur o sa fie cazul. Cica efortul fizic, indiferent de tipul acestuia, marind cantitatea de adrenalina din corp, face sangele sa circule mai repede. Astfel, barbatul infierbantat are chef de iubit. Sa incercati sa ii apareti in fata cat de curand daca nu vreti sa il apuce cheful de iubit cu alta. Cat despre fetele care nu au bafta de un tip care face miscare regulat, investiti intr-un trening cu o bustiera sexy si cara-ti-l la alergat...va va fi recunoscator la noapte, si veti avea doua avantaje: slabiti si afara, si apoi inca o tura in casa. Have fun!

2 comentarii:

neroblank spunea...

gresit ce zici. Mai cerceteaza. Adrenalina scade libidou ..plus ca te epuizeaza, deoarece ti-o ia inima razna, de aceea un sportiv de performanta trebuia sa aiba undeva sub 70-65 batai pe minut.
Ce se intampla, sportul e cel mai bun propulsor pt. hormonul numit testosteron. Acesta este produs in proportie de 95% in testicule si este responsabil pentru activitatea sexuala a barbatilor. Fill in the blanks..
Apopo ca o paranteza in antichitate pana la aparitia crestinismului si a bibliei barbatii jurau pe proprile organe genitale de aici provenind cuvintele testimonial si testamoniu :D

Orice afradiziac defapt cam asta face actioneaza asupra secretiei de testosteron in mod special. Din acest motiv cam toate "vitaminele" de le i-au sportivi au efect afrodisiac!! deoarece testosteronul este esential pentru sportivi. :D

Yoana spunea...

Doamnelor si donilor, avem un expert in libidouri printre noi...ce zici, ne deschidem o clinica de sexologie impreuna?