duminică, aprilie 12

Militari shopping

S-a deschis si Militari Shopping si bineinteles ca am fost chiar de joi, sa vad cum stau treburile.

Cel mai asteptat a fost Decathlon Romania,care a venit ca o competitie sanatoasa pentru Hervis si care m-a impresionat placut la mentalitate: oamenii se plimbau cu bicicletele prin magazin dupa bunul plac, zburau mingi de fotbal si de basket pe mini terenurile amenajate printre raioane, iar la casa, fiecare om avea cate o bicicleta la brat. Sa dea Domnu' sa ii intalnesc si in trafic! Partea si mai frumoasa este ca m-am intors si duminica seara sa imi cumpar un pedometru, iar raionul de biciclete era aproape gol, sufla vantul printre rastele. Cred ca s-au cumparat cu sutele weekendul trecut. Un minus pentru lipsa bicicletelor de curse, dar la capitolul laisure, tot respectul!

In rest, la C&A, marea nebunie feminina din 89' incoace, nu se putea circula sau vedea vreun produs calumea, atat de multa lume era. Sa nu mai spun de case, care erau suprasolicitate si de cozi care nu aveau capete pe nicaieri. Al doilea magazin Deichmann din Bucuresti a fost foarte bine primit, eclipsand aproape in totalitate Humanicul de langa el. 

Ce mi-a mai placut a fost New Yorker. Nu vazusem inca hainele aferente mai pe nicaieri, dar m-a fascinat de la primele umerase, atat prin stil cat si prin preturi. 

Una peste alta, este o modalitate placuta de petrecut o dupa masa daca vrei sa mai schimbi decorul in locul deja invechitului Baneasa Shopping City.


Niciun comentariu: